Skip to main content
alinturi

Alinturile soartei

Da, soarta este mult mai buna cu unele persoane decat cu altele si nu este deloc corect, insa nu prea avem ce face in aceste cazuri si problema cade tot pe capul celor care nu sunt niste rasfatati ai soartei. Aceste persoane norocoase pot sustine ca au de toate. Se zice ca bogatii au de toate si poate ca este chiar asa cateodata. Adica pana la urma, daca este vorba despre a fi rasfatat de soata si bogat si iubit si sanatos, inseamna a le avea cam pe toate.

Cum poate compensa de exemplu o persoana care nu are nimic, nici macar una dintre aceste beneficii, lucrurile de care dispune una care are de toate? Nu stiu sigur, nu stiu daca se poate asa ceva. Se poate doar ca acea persoana nefericita sa fie totusi sanatoasa, dar chiar si atunci, cum poti fi tu bucuros ca esti sanatos daca nu ai si ceva banuti si ceva sanse intr-o familie iubitoare? Nu poti, simplu!

Asadar, a face parte dintr-o familie bogata, iubibila si care te tine doar pe la cei mai scumpi medici si te pune sa inveti de mic de toate cele, este super. Toata lumea si-ar dori asa ceva, pentru ca din exterior poate parea pur si simplu ca nimic rau nu se intampla acoo, ca totul merge struna si de cele mai multe ori asa si este.

Si ce daca fiul este mai rebel, ce daca tatal face acei bani comitand un delict? Mai conteaza acest lucru? Din punct de vedere etic, copiii invata de la parinti si intr-o asemenea situatie este rau, dar atunci cand nu le pasa si ei oricum nu stiu, nu au nici o vina si merg mai departe cu viata lor de copii de bani gata si au parte in viata de cele mai bune lucruri si pot face tot ce le trece prin cap.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *