Skip to main content
aplicatii

Aplicatii must have in telefon

Piata aplicatiilor de telefon este inundata de mai mult de 2 milioane de aplicatii, si altele noi intra mereu pe diferite nise. Cu totii suntem obisnuiti si cunoastem optiunile populare cumar fi Facebook sau Google Maps, dar exista si tot felul de aplicatii fara rost de asemenea. Ce am putea spuneatunci despre aplicatiile mai putin cunoscute care asigura totusi o valoare reala? Exista cateva optiuni de aplicatii suprinzatoareacolo undeva si noi am ales cateva dintre acestea pentru a va prezenta in cele ce urmeaza.

Horizon

Nu este deranjant atunci cand omaneii posteaza filmulete ce au fost inregistrate cu telefonul tinut in mod vertical? Asta taie foarte mult din imagine si face ca imaginie sa para si mai mici decat sunt in realitate. Daca si tu uiti in mod constant sa iti tii telefonul in mod orizontal in timp ce inregistrezi un filmulet, aceasta este aplicatia cea mai grozava pentru tine. Indiferent de felul in care iti tii telefonul, acesta inregistreaza filmuletul in mod peisaj-sau in format orizontal.

Sleep Cycle Power Nap

Nu toate pauzele de somn sunt egale si nu toata lumea trage un pui de somn de o aceeasi durata. Cercetarile arata ca un pui de somn scurt si rapid sau unul mai indelungat, sunt cu mult mai revigorante decat un somn mai lung in timpul zilei. Aceasta aplicatie te ajuta sa eviti a dormi prea mult printr-o alarma care una in momentul in care ai trecut de durata de somn ideala. Foarte la indemana, aceasta include de asemenea si un mod de somn de recuperare si un mod de ciclu de somn care te lasa sa dormi mai mult ca sa nu te trezesti totusi in mijlocul somnului de noaptea pana dimineata.

PaperKarma

In ziua de azi este suficient de simplu sa iti tii spamurle la distanta din imboxul din email. Ce poti spune chiar totusi despre adevaratele hartii care iti umplu casuta postala reala? Exista si pentru acesteao aplicatie, fii sigur! Cu PaperKarma, faci o poza la toate acele reviste si ziare de care nu ai nevoie  de fiecare data cand le primesto. Atata timp cat iti sunt adresate, aplicatia va contacta in mod automat pe cel care ti le-a trimis pentru a te indeparta din lista lor. Partea cea mai buna este ca acest lucru chiar functioneaza!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *