Skip to main content
bagaje croaziera

Bagajele pentru croaziera

A incerca sa iti faci bagajele pentru o croaziera poate fi o sarcina destul de dificila, mai ales pentru o persoana care calatoreste pentru prima data in acest fel. Sunt mai multe variabile de luat in considerare. Nu numai ca trebuie sa planuiesti ceea ce vei face atata timp cat vei fi la bordul navei sau al iahtului pe care vei calatori, dar mai exista de asemenea si zile in care veti sta in port, veti inota, se vor tine diverse evenimente speciale si multe alte asemenea lucruri.

Excursii, cine elegante, sesiuni de bronzat, dar si probleme cu vremea pe care le puteti intampina negresit. Este destul de bine sa incerci sa impachetezi cat se poate de variat, pentru toate conditiile. O planificare atenta si din timp si liste de to do sau to take ar trebui facute cat de repede se poate in asteptarea calatoriei cu un vas de croaziera.

Trebuie sa iei in considerare spatiul limitat. Vei avea probabil in dulap mic in dulapul din camera de pe vas  si de asemenea si foarte putin spatiu la indemana prin sertare. Baile vor fi mici de asemenea si nu vei avea loc suficient pentru toate produsele pe care doresti a le lua dupa tine. O mica gentuta cu cosmetice si accesorii care sa aiba si agatoare ar fi ideala pentru transportarea si localizarea produselor de care ai nevoie in calatoria cu vaporul.

Vei dori sa iei cu tine imbracaminte pentru zile calde, imbracaminte usoara, haine pentru zile insorite, pentru purtat la bord si in port. Vei avea nevoie de asemenea de costume de baie si de pareo-uri, de tunici usoare si bluze colorate si fine, de cardigane usoare si elegante de luat pe deasupra la rochite si la pantaloni scurti.

Gandeste-te si la excursiile pe care este probabil sa le faceti pe tarm sau pe diverse insule. Ia-ti la tine ochelarii de soare, prosoape de plaja si rogojina, o patura si  niste poncho-uri, dar si incaltaminte usoara si adecvata, in care sa nu te incalzesti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *