Skip to main content
Lian Li case

Biroul – carcasa pentru PC-ul tau

Ai oare nevoie de un PC si de un birou pe care sa-l asezi ? De ce nu le-ai avea pe amandoua intr-o singura unitate ? Cei de la Lian Li, o companie recunoscuta in lumea IT pentru carcasele PC realizate, au lansat 3 modele de astfel de birouri carcasa. Sub numele de DK-01X, DK-02X si DK-Q1X aceste carcase reprezinta un nou mod de a privi aceasta industrie producatoare de carcase. Lian Li a facut un anunt in privinta unui astfel de produs anul trecut si au prezentat si prototip pentru acestea si acum birourile sau carcasele sunt reale. Birourile sunt realizate din aluminiu si au un sertar pentru un acces usor catre componentele PC-ului tau. Partea de sus a biroului este realizata din sticla tratata termic, asftel ca iti poti vizualiza mereu componentele PC-ului.

DK-01X este cea mai mic din aceasta serie avand o latime de 0.9 metri. Daca aceasta nu iti este de ajuns varianga DK-02X are o latime de 1.25 metri. Acest spatiu in plus iti va oferi ceva in plus. Desi ambele birouri pot acomoda placi de baza de tip ATX, E-ATX si HPTX, varianta 02X are spatiu pentru o placa de baza mini-ITX pe care o poti folosi ca parte a unui sistem secundar pentru jocuri sau pentru stocarea datelor.

Nu ar trebui sa intampini vreo problema in montarea celor mai noi si mai performante compnente deoarece poti monta un cooler CPU de pana la 180 mm si o placa video cu o langime de pana la 410 mm. Exista de asemenea si un sistem special care acomodeaza tastatura si mouse-ul. Pe langa aceasta birou dispune si de porturi USB 3.0 pentru un acces usor.

In privinta celui de-al treilea model, DK-Q1x, acesta ar trebui sa fie cel mai mic din cele enumerate avand o latime de doar 0.7 metri si o inaltime de .05 metri. Este destul de patratos, e ca o carcasa mare PC pusa pe o parte si este cea mai apropiata ca design de prototipul prezentat anul trecut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *