Skip to main content

Cadouri pentru cei dragi

Uneori este cam complicat sa alegi cadourile pentru cei dragi de aceea noi te vom ajuta sa gasesti cuvantul potrivit persoanei dragi.

In primul rand parintii trebuie sa aiba intaietate. Pentru mama ta este ideal sa alegi ceva potrivit varstei sale. De preferat ar fi niste cosmetice dar pentru varsta ei, o esarfa draguta, accesorii de sezon, o carte preferata. De asemenea mama ta ar fi incantata daca i-ai face si o programare la salon. Probabil nu s-a rasfatat de mult timp, asa ca i-ar prinde bine.

Pentru tatal tau poti alege un cadou personalizat, gen un tricou. Daca ii cunosti pasiunile este indicat sa ii cumperi ceva legat de ele. Pentru bunici poti alege ceva ornamente, sau o icoana. Se stie ca batranii sunt mai credinciosi iar pentru ei acesta este un cadou binevenit.

Pentru iubit poati alege niste pise vestimentare mai speciale, mai ales daca ii cunosti masura. O camasa sau o bluzita ar fi perfecte. De asemenea un ceas ar fi si el recomandat. In cazul iubtei treburile stau mai altfel. Hainele cred ca prefera sa si le cumpere ea. Asa ca daca ai vreo idee de genul mai bine ii dai iei bani sa isi cumpere. Florile ar trebui sa fie la ordinea zilei. Mai de graba fetele ar prefera o cina la un rastaurant, chestii de decorat, rame cu poze cu voi doi.

Nici prietena ta nu trebuie neglijata. Sigur pe ea o cunosti cel mai bine asa ca stii sa ii alegi cadoul potrivit. Sigur stii ce haine poarta asa ca ar fi o idee geniala. Parfumurile sau cosmeticele sunt si ele perfecte pentru prietena ta.

Pentru colegii de la birou sau amici alege niste cadouri mai comune, gen ornamente, ceasuri, seturi de cosmetice.

Alege cadoul in functie de persoana respectiva, gandeste-te bine cum este ea si ce i-ar place.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *