Skip to main content
casa amanet

Casele de amanet-celebritati la tv

Fiecare lucru existent pe acest pamant este subiectul unei discutii la un moment dat si fiecare dintre noi isi face timp sa vorbeasca despre tot felul de aspecte legate de tot ceea ce ne inconjoara la un moment dat. P

e langa faptul ca aceste aspecte ale vietii de zi cu zi sunt atat de discutate intre noi in viata reala, la fel se intampla in viata televizata, mai bine zis in cadrul show-urilor de televizune unde fiecare invitat si gazda in cauza vorbesc si dezbat pe indelete un anumit subiect ce face noutatea zilei.

Dar lucrurile ce ne inconjoara si de care ne folosim nu sunt numai discutate in amanunt in cadrul reality-show-urilor de pe diversele posturi de la tv, ci au parte chiar si de propriile emisiuni la tv, emisiuni ce dezvaluie cu adevarat ce se intampla in cadrul unor afaceri, in cadrul serviciilor la care apelam, in cadrul fabricarii produselor de care ne folosim.

Un astfel de aspect si serviciu care ne este oferit in lumea reala si fara de care ne-ar fi un pic mai greu ca coabitam este si casa amanet. Emisiunea “Asii Amanetului” de pe canalul History, emisiune ce poate fi urmarita prin intermediul abonarii la unul dintre furnizorii de servicii de televiziune de la noi din tara, va prezinta si va poarta in lumea colorata si banoasa a caselor de amanet.

Aici veti fi intampinati de proprietarii si conducatorii casei de amanet “Gold & Silver Pawn Shop” de la marginea oraşului Las Vegas, oras unde un astfel de tip de afacere merge ca pe roate. Trei generatii ale unei familii vechi conduc afacerea familiei, aceasta casa de amanet care se ocupa de articolele aduse la amanetat de catre numeroase persoane ce vor sa faca rost de bani sau sa scape de anumite vechituri. 

Acesti trei proprietari ai casei de amanet au parte de tot felul de certuri, dar si de tot felul de izbande si de provocari date de valoarea sau non-valoarea obiectelor care le sunt date pe mana sau incredintate. Urmarind o asemenea emisiune veti afla exact rolul caselor de amanet, al lucrurilor care se intampla intr-o asemenea afacere, dar si a povestilor din spatele unor obiecte de valoare amanetate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *