Skip to main content
costum sexy Halloween

Ce cred tipii despre costumul tau sexy de Halloween

Cand vine sarbatoarea imprumutata de la americani, si anume Halloweenul, in care toata lumea se costumeaza in fel si chip, nu exista persoana care sa nu se gandeasca macar la ce ar putea sa poarte cu aceasta ocazie pentru a fi diferit si pentru a da pe toata lumea pe spate.

Ce gandesc barbatii despre costumele de Halloween ale femeilor aflam in cele ce urmeaza, si credeti-ma sunt cateva intrebari si ganduri aici destul de ciudate si de diverse.

Femeile, de cele mai multe ori, se gandesc la costume sexy pentru petrcerile dedicate acestei sarbatori a mortilor, de aceea si barbatii isi pun o gramada de intrebari despre costumatiile acestora, desspre motivul pentru care au ales acestea exact acele costume speciale. Barbatii se intreaba daca nu ne este frig in acele tinute minuscule de scena pe acre le purtam special pentru sarbatoarea mortilor.

Se intreaba daca, de fapt ceea ce ne infasoara si ne imbraca corpul este un material sau de fapt este doar body painting. Se intreaba in special acest lucru pentru ca sustin ca pot vedea absolut tot prin acel costum destul de sexy.

Se intreaba, de asemenea, daca acel costum pe care il purtam nu este inspirat de fapt de un personaj de desene animate. Stiu ca este gresit total ca gandesc acest lucru, insa acum barbatii care vor privi de exemplu o tipa costumata in pestisorul Nemo, se vor simti atrasi din punct de vedere sexual de acest pestisor dragut.

Se gandesc, de asemenea, ca un costum sexy de sora medicala nu este chiar adecvat in situatii de urgenta si ca in niciun caz vreo asistenta medicala nu s-ar imbraca asa la munca. Dar, hei, fantezia este acolo!

Se intreaba cat de multe piese a cumparat din respectivul costum de cat woman sexy cu care este imbracata o femeie aceasta, pentru ca i se pare ca doar urechile sunt un element extra acolo, in rest doar lenjeria intima este intregul costum.

One thought to “Ce cred tipii despre costumul tau sexy de Halloween”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *