Skip to main content

Ce ne-a invatat Robin Williams

Marele actor de comedie Robin Williams s-a stins din viata din pacate, in urma unui fapt incredibil de trist, insa ceea ce a lasat in urma este de valoare si continua sa ajute multa lume sa aiba o viziune mai deschisa si mai corecta asupra acestei vieti pe care o ducem cu totii. Replicile sale din toate filmele in care a jucat si din toate show-urile televizate la care a participat constituie un adevarat izvor de intelepciune pentru noi, cei care inca mai putem face ceva in privinta drumului pe care il urmam in viata.

Un prim lucru pe care l-am invatat de la actor a fost faptul ca niciodata nu trebuie sa ne oprim din a invata lucruri noi, de la a acumula cat mai multe cunostinte si de a ne dezvolta o gandire mai deschisa, mai bogata, si mai de apreciat. Nu citim si scriem pezii pentru ca este un lucru dragut care se practica de dragul de a-l practica. Citim si scriem poezii pentru ca facem parte din rasa umana, iar noi suntem singurele fiinte care avem ratiune si ar trebui sa o folosim ca atare.

Rasa umana este plina de pasiune si daruire iar medicina, dreptul, afacerile, ingineria, acestea sunt niste drumuri in viata foarte nobile pentru toata lumea care vrea sa le urmeze si sunt foarte necesare pentru a sustine o viata buna si linistita pe acest pamant. De asemenea, poezia, frumusetea, dragostea si romantismul sunt lucrurile importante pentru care traim noi pe acest pamant si care ar trebui sa ne ghideze viata mereu.

Un alt lucru de apreciat si de stiut este faptul ca trebuie sa cauti din greu pana sa dai de jumatatea ta, de sufletul tau pereche. Acel cineva, acel suflet pereche trebuie sa fie cineva care te provoaca mereu sa il descoperi, cineva care iti atinge sufletul si te unge la inima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *