Skip to main content
conditii mediu uscate

Ce sa faci in conditii de mediu uscat

Daca iti petreci foarte mult timp in exterior si folosesti protectie solara, foloseste-o in combinatie cu un protector bogat pentru piele. Jeleul de petrol functioneaza in special foarte bine pe tenul tau (adauga doar putina apa si se va absoarbe foarte bine in piele). Uleiul de cocos este excelent de utilizat pe maini in timp ce porti manusi, de vreme ce nu pateaza. Atunci cand vii din exterior in interior, aplica o lotiune in care aloe vera este principalul ingredient pentru a netezi si rafina zonele afectate si crapate.

Fa dusuri scurte si nu lasa apa sa te faca prea fierbinte. Acest lucru se aplica in cadrul saunelor si a bailor fierbinti de asemenea.  Pielea are nevoie de hidratare si umezeala si caldura excesiv de ridicata din apa ii va indeparta uleiurile naturale  pe loc. Oricum, a adauga putin ulei de masline in baia ta, va ajuta pielea uscata si ii va permite sa se relaxeze in apa.

Evita ingredientele dure. Evita produsele  cu ingrediente glicolice care pot fi prea dure cu pielea atunci cand sunt combinate cu vanturile prea rece si cu aerul uscat. In schimb, foloseste un mix din iaurt si miere ca tratament masca de fata. Mierea este un agent ideal pentru netezirea pielii si iaurtul ii ofera o mare hidratare si un rasfat pe masura.

Pune-ti o mica fantana de interior in cadrul camerei in care stai. Aceasta este o metoda ideala de a adauga ceva umezeala aerului din camera, in timp ce ofera un sunet incantator de apa curgand peste stanci si pietre. Toate aceste metode iti vor imbunatati sanatatea si bunastarea unei case cu o umiditate relativa  si intr-un climat uscat. Este casa ta prea uscata, adica aerul din ea este prea intepator si cald? O  metoda rapida de a-ti da seama de aceste lucruri daca  vei simti o gramada in aer o electricitate statica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *