Skip to main content
New York City

Ce sa faci in New York

New York City este un oras extins si plin de tot felul de atractii pentru tot felul de gusturi. Oamenii sunt atrasi de obicei catre acest oras mai mult pentru promisiunea de mai bine-este un oras in care nu te poti plictisi si nu poti vedea nicioadata tot ceea ce exista intr-insul. Si totusi, ai nevoie sa incepi de undeva. Este prima daca vizita in acest oras, asadar ar trebui sa iei in calcul vizitarea urmatoarelor locuri.

The High Line

New York are o gramada de strazi frumoase pe care te poti plimba in voie. Nu exista insa nimic mai frumos decat High Line, o cale ferata care nu mai este in stare de functiune si nu mai este folosita de ceva timp. Intinzandu-se pe aproape 1,5 kilometri din Chelsea si pana in Meatpacking District, aceasta cale ferata are un peisaj care iti taie respiratia si unde poti da si vedea sute de specii de plante. In timp ce te vei plimba pe aceasta ruta, vei avea parte de o imagine a New York-ului la care nu te-ai fi asteptat vreodata sa vezi.

West Village

De asemenea o parte a Meatpacking District, West Village este departe situat de zgarie norii din centru. Casutele sarmante, barurile care atrag artistii si poetii, si turnul cu ceas care ar putea apartine unui mic oras european, cu toatele te fac sa traiesti o experienta grozava si amuzanta. Poti vizita West Village pe 6th Ave., care este un pic mai jos de 14th Street.

9/11 Memorial

Cele doua puncte din Financial District unde cele doua turnuri gemene de la World Trade Center existau odata, acum au facut loc pentru 9/11 Memorial. Memorialul consta intr-o pereche de piscine adanci cu cascade pe parti, si cu numele celor care au murit in tragicul eveniment. Muzeul din acest loc inregistreaza istoria intamplarilor din acea zi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *