Skip to main content

Ce vor femeile de la barbati ?

Logica unei femei difera mereu. Fiecare femeie prefera diferite lucruri, au anumite dorinte legate de barbatul din viata lor.

Probabil nu vom afla niciodata exact ce doresc femeile de la un barbat dar mcar putem aproxima, cel putin in urma unor studii. Sa incepem cu inceputul. Toate femeiele doresc sa aiba langa ele un barbat sincer. Siceritatea este cea mai importanta calitate pe care ei ar trebui sa o aiba. Daca observa inca de la inceput ca ei sunt sincere, ele sunt mult mai deschise chiar daca e vorba de inceputul relatiei.

O alta calitate esentiala pe care trebuie sa o aiba barabatul este simtul umorului. Un barbat cu simtul umorului ne va face mereu sa radem si sa ne simtim bine. Si cu siguranta ne va placea maxim sa petrecem cat mai mult timp in compania lui. Bineinteles nu trebuie sa fie glumet pas cu pas, ci atat cat trebuie.

Si aspectul fizic conteaza foarte mult. De obicei femeile pun pret pe aspectul fizic si prefera ca barbatii sa fie ingrijiti si sa aiba un corp bine lucrat. Femeile adora sa aiba langa ele un barbat puternic, pentru a se simti mereu in siguranta.

Multe femei sunt cucerite de barbatii care stiu sa gateasca. Pentru ele este o calitate suprema. Ele nu uita niciodata aceste momente mai ales daca barbatii le pregatesc si felurile lor de manacare preferata. De asemenea un lucru foarte important este ca barbatul sa fie unul de incredere. Increderea este un factor foarte important in orice relatie.

Femeile iubesc barbatii care sunt sociabili si sunt deschisi la orice subiect. Comunicarea este cheia in orice relatie. Bineinteles femeile vor langa ele un barbat care sa stie sa se descurce singur din orice punct de vedere, mai ales din punct de vedere financiar. Ele vor sa stie ca barbatul poate sa fie independent la orice ora, ca este capabil oricand sa ia decizii singur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *