Skip to main content

Cumpara criptomoneda LINK in doar 3 pasi simpli si 3 minute cu 0 comision!

LINK este o criptomoneda descentralizata, cunoscuta pentru valoarea sa. Criptomoneda LINK utilizeaza reteaua de oracol blockchain.

De ce ai cumpara criptomoneda LINK?

  • O varianta moderna a monedelor traditionale.
  • Usor de utilizat.
  • Taxe reduse.
  • Apreciata pentru transferuri.

Investitia in acesta criptomoneda este ridicat, datorita popularitatii sale.

Cum sa cumperi criptomoneda LINK in doar 3 pasi simpli, nu dureaza mai mult de 3 minute!

Cauta platforma potrivita pentru acest lucru. Procesele de tranzactionare se fac tot mai usor, mai ales cand ai posibilitatea sa accesezi platformele din domeniu. Una dintre platformele cunoscute este eToro. Este platforma pe care ti-o recomandam. De ce? Platforma eToro are peste 30 de milioane de utilizatori la nivel global, peste 3.000 de companii, de unde poti cumpara actiuni. Ai de asemenea acces la peste 3.000 de active financiare diferite, printre care se numara actiuni si criptomonede, indiferent de valuta, ETF-uri si chiar alte marfuri.

Simplu si rapid, poti sa iti creezi acum cont pe platforma de tranzactionare eToro!

  1. Creaza-ti contul

Vei intra pe platforma eToro si vei crea un cont completand un formular simplu. Vei introduce toate datele necesare si gata, contul tau este creat.

      2. Depune suma in cont

Odata ce ai creat contul, poti chiar sa depui suma in cont. In Romania, suma minima este de 100 USD. Poti face depuneri si in lei.

      3. Cumpara criptomoneda LINK

Odata ce ai finalizat primii doi pasi, chiar poti sa cumperi criptomoneda LINK de pe platforma eToro!

Avantajele de a tranzactiona pe platforma eToro

Exista numeroase avantaje atunci cand este vorba de tranzactionarea pe eToro. Daca esti inca la inceput si doresti sa incepi sa investesti, trebuie sa stii ca aceasta platforma este locul in care multi investitori de top isi efectueaza activitatea. Vei putea investi sume ridicate in criptomonede si actiuni de top. Daca esti inca la inceput si vrei sa experimentezi acest domeniu, poti opta sa incepi cu un cont demo, care este total accesibil. Acest tip de cont este acreditat cu 100.000 de USD si vei putea sa iti testezi abilitatile de tranzactionare. Din ce in ce mai multi investitori incepatori isi experimenteaza strategiile folosind conturi demo. Odata ce te vei decide sa renunti la contul demo, vei trece la unul 100% real. Vei tranzactiona diferite marfuri si indici de valoare, iar ulterior vei fi cu totul multumit de alegerea pe care ai facut-o.

In final

Chiar daca esti incepator, vei fi cu totul incantat de alegerea facuta si cu siguranta vei investi sume ulterior. Aceasta platforma este locul in care vei invata si vei intelege ce trebuie sa faci pentru a tranzactiona criptomonede.

Nu uita ca criptomoneda LINK are o crestere mare si este tot mai apreciata de catre investitori. Alege sa incepi sa achizitionezi aceasta criptomoneda si cu siguranta vei face o alegere buna. Fiecare experienta de actizitionare a criptomonedelor, te va face sa inveti multe informatii despre acest domeniu care este atat riscant, dar si plin de oportunitati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *