Skip to main content
Victoria Beckham

Curiozitati despre Victoria Beckham

Victoria Beckham a avut mai multe joburi inainte de a ajunge celebra ca si cantareata in grupul muzical Spice Girls, si inainte de a ajunge un mare fashion designer si sotia fotbalistului David Beckham. La inceputul carierei sale, Victori a a avut diverse joburi obisnuite ca si alti oameni din intreaga lume.

Si-a inceput experienta prin lucrul ca si promo model pentru un ziar national Daily Mirror. Trebuia sa poarte pantaloni stramti, cizme si un tricou micut. Victoria si-a adorat foarte mult acel job. In timp ce lucra, de asemenea trebuia sa aiba grija si de sora ei.

De asemenea, Victoria a lucrat intr-un magazin unde vindea pafrumuri. A trebuit sa isi petreaca o gramada de timp pe acest post. Si chiar si astazi Victoria este deschisa catre orice femeie ii cere vreo parere legata de parfumuri. Aceasta a fost o experienta grozava pentru ea.

Pentru cea mai mare parte din viata ei, Victoria a suferit de o forma severa de acnee. Chiar si acum trebuie sa aiba de-a face cu acneea. Atunci cand era copil, problema aceasta a pielii i-a dat o stima de sine foarte joasa, de aceea era atat de linistita si de singuratica.

Victoria spune ca a trebuit sa-si dea cu o gramada de fond de ten pentru a-si acoperi aceasta problema a tenului ca si adolescenta, inainte de a merge la scoala, insa profesoara acesteia o punea sa-si spele fata zilnic de tot acest surplus. Sora ei, Louise, avea un ten perfect si un par ondulat natural roscat care o facea pe Victoria sa se simta invizibila si nesigura pe sine.

Atunci cand Victoria era o adolescenta, aceasta a luat in greutate intr-un timp destul de scurt. Isi aminteste si in ziua de azi ca mama ei o denumea un catelus grasut. Dupa ceva timp de atunci, motivul din cauza caruia se ingrasa a fost descoperit. Victoria avea probleme cu ovarele polichistice, care i-au cauzat niste schimbari hormonale in corp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *