Skip to main content
de adresat partenerului de intalnire

De adresat celui cu care te intalnesti

Exista o serie de intrebari pe care ar fi bine si este indicat sa le adresezi la intalnirile cu partenerul cu care deja te vezi de ceva timp. Aceste intrebari au rolul de a evidentia care este rolul tai in aceasta relatie, felul in care te percepe partenerul de intalnire si daca sentimentele voastre sunt comune, reflectand exact daca este indicat sau nu sa va continuati relatia in felul in care o faceti.

“Ce film iti aminteste de relatia noastra?”

Aceasta intrebare iti are rolul bine stabilit de a declara natura si felul in care relatia voastra se desfasoara. A defini o relatie exact prin intermediul unui film este o modalitate foarte buna de a departamenta legatura dintre voi si cat de potrivita este aceasta in contextul in care va aflati.

“Cu care dintre parintii tai te asemeni cel mai mult?”

Aceasta intrebare te poate ajuta sa iti dai seama cum este legatura dintre el si parintii lui, dar si pe cine iubeste el cel mai tare dintre cele doua persoane importante ce i-au dat viata. Daca sustine ca o iubeste pe mama lui mai mult, asta este foarte frumos, insa ar trebui sa-ti puna semne de intrebare referitoare la cat de tare este atasat de aceasta si cam cat de mult il influenteaza aceasta in comportamentul lui.

“Te imaginezi vreodata a avea copii?”

Aceasta intrebare este una foarte potrivita, insa nu este indicat a i-o adresa chiar la inceputul relatiei voastre, pentru ca in felul acesta l-ai speria, dandu-i impresia ca deja cauti sa te mariti si sa faci copii, ceea ce nu este tocmai adevarat, presupun.

Si totusi, este foarte frumos daca el raspunde cu un “Da” hotarat pentru ca acesta doreste sa devina tata la un moment dat si ar fi ideal pentru relatia voastra, pentru ca si tu iubeesti copiii foarte mult si iti doresti chiar mai multi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *