Skip to main content

Fanteziile sexuale ale barbatilor

Cu totii avem fantezii mai multe sau mai putine .O viata sexuala implinita se realizeaza si cu ajutorul fanteziilor. Barbatii au o gramada de fantezii in cap pe care si le indeplinesc de obicei fara nici o retinere.In continuare voi prezenta cateva din cele mai intalnite fantezii ale unui barbat .

Barbatul adora sa faca sex in locurile publice. Faptul ca te poate surprinde cineva pentru el este ca o adrenalina.Cel mai bun loc pentru o astfel de fantezie este liftul. O alta fantezie a barbatilor este sexul cu o femeie necunoscuta. Barbatii prefera acest lucru deoarece nu aduce nicio complicatie iar apoi nu mai stii nimic despre femeia respectiva .De asemenea acest tip de fantezie apare si in mintea barbatilor stresati de partenere sau cu probleme in cuplu.

O alta fantezie importanta pentru ei este sexul in 3.Multi barbati viseaza sa aiba 2 femei la pat care sa il satisfaca in acelasi timp.

De asemenea printre fanteziile barbatilor se numara si sexul mai violent daca se poate spune asa. O pare din ei au o anumita placere cand sunt biciuiti sau legati cu catusele de pat .Le pace ca femeia sa ii domine.Printre fanteziile barbatilor se numara si acela cu o prietena de-a unui prieten de al tau .Te tenteaza pentru ca este ca un fruct interzis si mai ales si daca arata foarte bine cu siguranta te poti stapani mai greu.

Multi barbati adora sexul cu o femeie matura ,experimentata in orice.Altii doresc sa faca sex in fiecare loc din locuinta in care se afla.

O fantezie destul de freventa este pornografia personala .Barbatii sunt incantati sa faca filmari cu partenerele de sex pe care sa le vizioneze mai tarziu.De asemenea sexul oral de dimineata este pentru ei o minunatie aparte .Cu siguranta va avea o zi splendita dupa acest medicament de trezire.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *