Skip to main content
stailer

Gălățeni, încercați Stailer pentru a salva timp – mai ușor să vă programați la saloane, oricând

Gălățenii se pot bucura și ei în ultima vreme de beneficiile pe care platforma Stailer le pune la dispoziție.  Stailer a devenit activ și în Galați, în total în 20 de orașe ale țării. Iată de ce merită să mizați pe acest mod mai rapid și mai eficient pentru a vă programa la saloanele de hair and beauty.

Două click-uri și e totul gata

Cu siguranță am pățit cu toții că, la un moment dat, să ne lovim de lipsa de timp. Este una  din cele mai importante resurse din viața noastră. Nu avem timp pentru atât de multe lucruri pe care am dori să le facem. Dozați timpul altfel, iar Stailer vine să ne ajute în acest sens.

Cum credeți că ați putea obține rapid lista cu saloane de coafura din Galati spre exemplu? Asta ar presupune să căutați online fiecare salon din oraș, date de contact și să începeți să sunați până când găsiți unul disponibil pentru voi și nevoile voastre. Însă, per total, asta poate fi o experiență de prea lungă durată. În schimb, Stailer propune varianta sa. Adică să accesați pagina, să setați preferințele în filtrul activ din pagină și în câteva secunde să primiți și o listă a saloanelor disponibile.

Nu doar că restrânge lista de opțiuni, însă tot prin intermediul său vă puteți programa. În acest sens mai sunt câțiva pași de urmat. Însă din nou, totul este exclusiv online. Pentru informatii extra aici veți găsi.

Stailer înseamnă acces gratuit și nelimitat

Ok, acum că ați aflat despre această cale mai rapidă privind posibilitatea de a căuta saloane din oraș și de a vă programa la unul dintre acestea, rămâne în picioare o altă grijă. Cât costă toată această experiență? Ei bine, surpriză, Stailer oferă acces gratuit și nelimitat la platforma sa și implicit la aplicația sa.

Indiferent câte căutări sunt realizate, la ce oră din zi sau din noapte, indiferent că în cele din urmă vă programați la salonul ales sau nu, nu sunt costuri percepute. Ba poate fi creat și un cont, acest beneficiu este de asemenea gratuit și poate fi realizat în câteva secunde. Dacă descărcați aplicația – disponibilă în AppStore, App Gallery sau Magazin Play – puteți să vă conectați cu contul de Facebook.

Un cont creat în această platformă înseamnă implicit acces la funcționalități extra. Cum este, spre exemplu, setarea unui reminder. Puteți face asta pentru fiecare programare efectuată. Adică veți primi un sms cu ceva timp înainte de a merge la salon, reamintindu-vă locația și ora programării.

Din Galați în toată țara

Stailer este activ în 20 de orașe, are zeci de saloane înscrise aici și sute de stiliști. În curând se pare că se va extinde în toată țara.

Astfel, dacă nu ați aflat încă despre beneficiile programarilor online, cât de simplu și de rapid aveți acces la lista de saloane din oraș ar fi timpul să descoperiți prin Stailer. În curând, acest mod de a vă programa va deveni singura variantă pe care se bazează toată lumea.

Contact: support@stailer.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *