Skip to main content
hoteluri India

Hoteluri scumpe in India

In timp ce cu timpul India devine mai mult un centru de afaceri pentru companiile globale, calitatea cazarilor din toata tara se imbunatateste de la zi ce trece. cateva dintre uimitoarele hoteluri din orasele de top cum ar fi Mumbai si Kolkata sunt incredibil de scumpe. India cunoaste luxul iar aceste hoteluri stiu despre ce vorbesc aici si intruchipeaza perfect acest lucru.

Leela Palace, New Delhi

In timp ce Maharajaha Suite din cadrul Leela Palace  din New Delhi poate costa o mica avere, se merita cu siguranta. Vei avea parte de peste 4.300 de metri patrat doar pentru tine, inclusiv vei avea parte si de lucruri minunate la acre sa te uti si de care sa profiti: tavane decorate cu frunze aurite, doua camere de Zi si chiar si o sala proprie de gimnastica.

Exista chiar si o camara pentru valet si o sala de mese, la fel de bine cum exista si un spa si o camera de studiu plina de carti rare din lume invelite in piele. Impreuna cu camera ta, vei avea parte si de posibilitatea de a te folosi de un Rolls Royce Phantom, ultimatul in lux.

Taj Palace Hotel, New Dehli

Candelabre de cristale svarovsky atarna de tavanul din Tata Suite din cadrul Tah Palace Hotel, transformandu-l in unul ditre cele mai scumpe cazari din oras. Cu camere multiple, servicii personalizate de valeti personali si o camera cu aburi, aceasta suita este pur si simplu impresionanta. Intregul hotel este in intregime infatisarea luxului modern si a servit drept un loc de cazat pentru toate VIP-urile din toata lumea.

Rambagh Palace, Jaipur

Acest hotel a fost in mod actual chiar un palat la origine si multe dintre suitele acestuia sunt acemere care au apartinut maharajahului. Camerele luxurioase sunt pline de o eleganta a timpurilor odata apuse. Construit in anul 1835, palatul a fost folosit de catre regalitate de peste un secol. In anul 172, palatul a fost convertit in acest hotel impresiv care este in ziua de azi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *