Skip to main content
zi de nastere romantica

Idei pentru o zi de nastere romantica

Nu este atat de greu sa te gandesti la diverse idei pentru zile de nastere romantice. Romantismul din cadrul unei zile de nastere este cu mult altfel decat romantismul din oricare alta zi normala. Principala diferenta este de a concentra tot romantismul asupra persoanei care isi sarbatoreste ziua mai degraba decat pe ambii dintr-un cuplu.

Poti folosi aceste idei pentru a planui o zi de nastere putin mai altfel, mai romantica si mai speciala decat de obicei. Acestea sunt doar sugestii, oricum. Foloseste-ti cunostintele pe care le ai despre partener sau partenera pentru a-i pregati o activitate surpriza de care se va bucura cu adevarat.

Incepe cu florile

Daca este ziua unei femei, incepe-ti ideile pentru o zi romantica cu flori. Ea nu va considera ziua de nastere foarte romantica daca nu vor fi si niste flori in prim plan. Trandafirii sunt buni, insa acestea nu sunt singurele si cele mai bune flori pe care i le poti darui. Poti lua in considerare ca florile pe care le-ai ales sa ii fie trimise direct la locul de munca astfel incat ea sa se poata bucura de ele in acel moment si sa le poata arata si prietenilor si colegilor de munca.

Vizitati un loc in care v-ati intalnit pentru prima data

Aceasta este in mod special o idee buna daca voi doi sunteti deja impreuna de ceva timp. A vizita locul in care va-ti intalnit pentru prima data (sau in care v-ati sarutat pentru prima data) va va readuce la amandoi in minte amintirile acelor vremuri si de cat de indragostiti erati, etc.

Vizitati un loc plin de intelesuri pentru persoana aniversata

Aceasta idee iti va lua ceva timp pentru a face ceva cercetari, insa iubitul sau iubita ta o va adora. Vorbeste cu parintii ei/lui sau cu prietenii pentru a gasi acel loc plin de inteles si drag persoanei iubite. Poate sa fie vorba despre o vizita la vechea scoala in care a studiat sau intr-o casa in care a locuit sau poate fi vorba despre vizitarea unei prietene de demult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *