Skip to main content
paleo

Incearca dieta Paleo

De ce ar trebui sa incerci dieta Paleo? Pentru ca aceasta constituie reintoarcerea la natura, la natural. Este foarte buna atat pentru sanatatea noastra, cat si pentru slabit si pentru detoxifierea organismului. Motivele pentru care ar trebui sa incerci aceasta aternativa sunt variate si se numara printre urmatoarele.

Suferi de dureri de spate

Dieta paleo este desoeri recunoscuta pentru faptul ca ajuta la reducerea durerilor de spate. Cei care sufera de dureri cronice de spate, de dureri de articulatii si de incheieturi, dar si de artrita, observa destul de des  o imbunatatire dramatica  mai ales cand schimba dieta alimentara obisnuita cu dieta paleo. Totusi, asigura-te ca vei consulta un doctor inainte de a testa aceasta dieta noua si populara.

 Suferi de probleme cronice ale pielii

Multe dintre problemele moderne ale pielii tenului din ziua de azi sunt cauzate mai mult de mancarea rea si de alimentatia prost gandita. Dieta paleo elimina alimentele care nu sunt naturale, cele mai multe dintre acestea fiind si rele pentru piele, pentru ten.

Afectiunile pielii de la eczeme la psoriasisn si pana la acnee si rozacee sunt cu toatele create din cauza alimentatie nesamatoase. A te da pe o dieta paleo te poate ajuta sa previi multe dintre problemele rele ale pielii, inclusiv acneea.

Suferi de dezechilibre hormonale

Un alt motiv pentru care poti lua in considerare dieta paleo este pentru ca est posibil sa suferi de dezechilibre ale pielii si doresti sa le tii in frau de acm incolo. Acesta dieta ofera trupului tau atatia acizi grasi cati are nevoie pentru a mentine un nivel normal si sanatos de productie de hormoni. Oricum, dieta paleo nu va rezolva aceasta problema in mod integral. Vei avea nevoie sa iti vezi si doctorul totusi.

Ai probleme in a deveni insarcinata

Cele carora le vine greu sa devina insarcinate, de cele mai multe ori pun problemele lor pe seama infert5ilitatii si a dietelor nesanatoase. Dieta paleo echilibreaza multi hormoni asociati cu sarcina si cu marile imbunatatiri la care se poate ajunge in incercarea de a deveni insarcinata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *