Skip to main content
interior roz

Interiorul tau roz

Nu trebuie sa interpretam gresit dorinta si alegerea culoarei roz. Rozul nu este doar pentru copii, pentru fetite mici carora le place papusa Barbie, ci si pentru oamenii mari, pentru cei pasionati de frumos, pentru cei delicati si rafinati.

Un spatiu de locuit ce este decorat in culoarea roz poate fi foarte relaxant si foarte elegant in acelasi timp, si te poate transpune intr-o lume fara griji si fara necazuri, in care singura ta preocupare este bunastarea ta. Rozul este potrivit atat pentru camera copiilor tai, fetite mai ales, insa da la fel de bine si in camerele de odihna ale celor mari sau intr-un spatiu de primire, unde o nota suava de roz face exceptia.

Nu trebnuie sa alegi un roz neon, foarte tare si stralucitor care sa-ti para la un moment dat prea mult, ci este de ajuns sa alegi elemente de decor de un roz pastel care sa faca diferenta. O cuvertura, un set de draperii intr-un roz palid si suav sau un dulap de haine dragut intr-o culoare deschisa si rafinata, pot da clasa camerei in care te afli si te pot transpune intr-o lume de basm, de relaxare si de fericire.

Vei putea spune ca traiesti intr-o lume roz, mai ales daca vei si alege sa pui asta in aplicare in viata reala. O mobila in alab sau negru sau intr-un bej sau crem frumos se imbina superb cu cateva elemente de decor de un roz pal si ofera eleganta casei tale, transformand-o intr-un loc minunata, in care oricine si-ar dori sa locuiasca.

Si tablourile sau obiectele de arta pot da o nota de eleganta si de altfel locuintei tale, dar si unele scaune sau fotolii intr-o cukoare mai tare care impreuna cu un decor simplu sau cu niste culori mai simple de interior, pot face minuni in incaperile tale luminoase.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *