Skip to main content
invataminte copii

Invataminte pentru copiii tai

Copiii sunt realizarile noastre si lor trebuie sa le dam ce este mai bun, dar si sa ii invatam tot ceea ce stim noi mai bine, pentru ca ei sa aiba o viata mai buna si mai satisfacatoare poate decat a noastra. Si totusi, daca nu am avut noi ceva anume, nu trebuie nici sa ii rasfatam pe ei indeplinindu-le toate mofturile si dorintele, pentru ca altfel ni se vor urca in cap.

Trebuie sa ne invatam copiii cum sa fie organizati si cum sa studieze mai bine si mai mult pentru cele mai bune rezultate. Multi oameni cred ca a studia inseamna doar a sta jos si a te holba pentru ore intregi intr-o carte sau mai multe. Aceasta gandire poate duce copiii la frustrare si la credinta ca el sau ea nu este suficient de inteligent pentru a putea invata despre un anumit domeniu.

A fi organizar este o abilitate care poate fi invatata pe parcurcul vietii. Un copil are nevoie de o balanta buna intre studiu, pasiunile de care se tine si timpul dedicat distractiei – un echilibru  care poate fi obtinut doar printr-o organizare eficienta a timpului. Unele materii pot fi mai provocatoare si mai greu de inteles pentru un copil decat altele. Testele de la scoala pot fi in aceasi masura de stresante, pe cat pot fi de amuzante.

Din fericire, exista atat de multe surse online valabile si disponibile pentru pregatirea copilului tau in vederea sustinerii examenelor standardizate astfel incat acesta sa se simta mai relaxat si mai sigur pe el. Ar trebui de asemenea sa incerci sa faci procesul de invatare un pic mai distractiv: documentare, filme, jocuri video si exemple practice pot face minuni in starnirea interesului copilului tau in legatura cu un anumit subiect de invatat.

Insrie-ti copilul la ore si cursuri care sa se axeze pe activitatile fizice. O minte sanatoasa intr-un corp sanatos, asa cum spune si vechea zicala inteleapta. A practica o serie de exercitii fizice intense pe durata unei zile nu numai ca pot fi benefice pentru dezvolatrea sanatatii copilului tau, insa de asemenea il pot ajuta sa dezvolte un corp puternic si agil de care sa fie mandru mai apoi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *