Skip to main content
led exterior

LED pentru amenajarea exterioara a locuintei

Tehnologia ledurilor ne-a cucerit cu totul si se pare ca devine din ce in ce mai populara printre toata lumea de pe tot globul. A ajuns si la noi in Romania de ceva vreme si incearca sa ne convinga s-o acceptam in locuintele si in exteriorul locuintelor noastre, pentru a ne transforma casele si pentru a ilumina cum se cuvinte aceste spatii.

Pentru a apuca sa ne facem o idee despre cum am putea sa folosim tehnologia led, si implicit corpurile de iluminat cu led in cadrul amenajarii exterioarelor locuintelor, am putea sa tragem un ochi peste reviste de specialitate, de amenajari interioare si exterioare, de home design, dar si sa intram si sa accesam site-urile cu renume din acest domeniu. Multe tutoriale exista pe YouTube de asemenea si toata lumea se poate folosi de sfaturile care exista pe tot intinsul Internetului.

  • Iluminarea de jos in sus este o tehnica care este in mod comun folosita pentru peisagistica, mai ales pentru iluminarea cailor de acces si a scarilor. Aceste corpuri de iluminat, care sunt amplasate dedesubtul nivelului ochilor sunt folosite in principal pentru a acoperi zonele extinse. De asemenea cunoscute ca lumina lunii, acest tip de iluminare  este buna si din motive de securitate.
  • Designul, culorile si planul de iluminare ar trebui sa se potriveasca de asemenea cu aspectul casei tale si cu exteriorul pentru a da bine si pentru a fi estetic. De exemplu, o casa in stil victoriamn  are nevoie de corpuri de iluminat care sunt mult mai ornamentale, in acel stil. Designul de iluminat antic ar fi foarte potrivit pentru o asemenea casa.
  • Luminile cu led sunt disponibile in doua tipuri: alimentate de soare si luminile cu voltaj scazut. Poti selecta orice optiune dintre cele doua pe care ti-o doresti si care se potriveste cel mai bine stilului casei tale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *