Skip to main content

Locuitorii Californiei imbatranesc mai frumos

Contrar cu vorbele din popor, nu totul se mentine mai bine la rece. Unele lucruri, cum ar fi oamenii, pot imbatrani mai frumos si mai fara probleme intr-un mediu mai calduros. Asa se intampla si cu locuitorii Californiei, care arata mult mai bine indiferent de vasrta, mai bine fata de orice alta populatie din lume. Vrei sa stii de ce si cum se poate intampla asa ceva?

Locuitorii Californiei sunt, in general, mult mai fericiti

Stim cu totii ca expunerea la soare combate depresia si ne imbunatateste starea de spirit. Si hai sa recunostem acum, californienii sunt cei mai expusi razelor soarelui puternic. Sunt, practic, niste oameni ai soarelui si ai apei. Cei mai in varsta ce se regasesc in aceasta zona sunt mereu surprinsi cu zambetul pe buze pe fetele lor bronzate.

Oamenii din California nu sunt atat de predispusi la cancer precum sunt alte populatii

Stim cu totii ca soarele ne poate afecta pielea, ceea ce este foarte surprinzator pentru ca de fapt o rata crescuta a cancerului de piele este mai ridicata in zonele reci decat in zonele calde. Asta se poate datora faptului ca locuitorii Californiei sunt mai vigilenti si mai atenti la protectia acordata pielii lor, se dau cu crema mai mult si isi fac controale dermatologice mai des, pentru ca stiu ca intr-o oarecare masura sunt si pot fi afectati de razele ultraviolete ale soarelui.

Locuitorii Californiei fac mai mult sport

Practicarea unui sport ne mentine inimile mai sanatoase si mai puternice, si la fel si corpurile. Sportul ne mentine o tensiune arteriala scazuta si ne intareste muschii si oasele. Stilul de viata al californienilor este foarte antrenant si foarte alert, dar mai presus de toate sanatos.

Datorita tuturor sporturilor si activitatilor pe care le practica, mersul cu bicicleta, inotul, jocurile pe plaja, surful, vaslitul si altele, in fiecare zi, acestia isi mentin in mod constant o viata sanatoasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *