Skip to main content

Lucruri pe care trebuie sa le stim despre relatii

Nu poti schimba o alta persoana

Oamenii se schimba tot timpul din propria vointa si dupa bunul plac, insa niciodata sa nu intri intr-o relatie planuind sa modelezi cealalta persoana dupa bunul plac. Daca cineva se schimba de dragul de a functiona relatia, atunci este bine, insa asta trebuie sa vina de la acea persoana, nu de la tine.

Daca relatia voastra te face sa te simti mai mult rau decat te face sa te simti bine, atunci incheie aceasta relatie

Relatia voastra nu va fi tot timpul doar lapte si miere, insa in cazul in care realizezi ca nu ai mai avut parte de bucurii si nu te-ai mai bucurat de mult prea mult timp de beneficiile ei, atunci aceasta nu este cea mai potrivita relatie pentru tine.

Nimeni nu iti poate citi gandurile

Daca vrei sa te scoata la cina sau sa ti-o prepare el de Dragobete, nu ii poti spune ca nu iti pasa de aceasta zi si apoi sa incepi sa te enervezi doar pentru ca el nu face nimic pentru tine in aceasta zi. Daca ai nevoie sau vrei ceva de la el, trebuie doar sa-i spui. Comunicarea este cheia, si asta este valabil si in pat.

Comunicarea este cheia pentru a rezolva probleme si pentru a preveni certurile

Foloseste persoana I, pronumele “eu”, cand vrei sa spui ceva. Nu tipati unul la celalalt. Daca totusi va veti certa, asigurati-va mai intai ca aceasta cearta-discutie este productiva si ca in acest fel va veti rezolva problemele ca sa nu mai aveti parte de inca o asemenea cearta seaca de fiecare data de acum incolo.

Relatia ta este totul

Cand te vei uita in urma la viata ta care a trecut, nu iti vei dori sa vezi ca ti-ai petrecut atat de mult timp raspunzand la email-uri sau stand pe Facebook. Te vei gandi si vei dori sa vezi cat de mult timp ti-ai petrecut cu persoana iubita si cat de multe lucruri umitoare si grozave ati facut impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *