Skip to main content
masaj stailer

Nevoia te invata sa fii mai eficient – afla despre Stailer

Dupa principiul nevoia te invata, iti vei da seama ca atunci cand totul este o nebunie in viata trebuie sa faci putina ordine. Ce poate fi atat de complicat sa te programezi la un salon? Ai mai facut asta de multe ori. Daca schimbi salonul pe care il frecventai adesea cu atat mai greu ti se pare sa gasesti altceva. De aceea, vei aprecia Stailer.

Mai ales acum, in perioada de vara, cand exista un interes crescut pentru servicii precum cele de masaj anticelulitic la salon Daezee Beauty sau cele la solar pentru ca toata lumea isi doreste sa arate bine la plaja, este mai greu sa prinzi loc liber cand iti doresti tu. Insa nu imposibil. Afla de Stailer si te vei bucura de rapiditate si eficienta la capitolul programare.

Seteaza datele in filtru si ai instant zeci de optiuni

Stailer activeaza in orase precum Iasi, Cluj, Timisoara, Bucuresti si Oradea. Selectezi orasul, data si ora asa cum iti convin tie si mai apoi, gratie filtrului, ai zeci de optiuni disponibile. Platforma este extrem de usor de folosit, dar poti afla aici mai multe informatii.

Sa poti folosi Stailer nu ai nevoie de cont. Adica faci cautari si programari ca si cand ai fi un oaspete. Daca totusi vezi cat de eficient este sa folosesti aceasta platforma, poate ca te va interesa sa iti creezi un cont. Nici acesta nu te va costa nimic. In plus, iti aduce ceva setari ce iti usureaza munca, cel putin in planificarea zilei. Spre exemplu, poti seta remindere pentru fiecare programare facuta.

Cerintele la saloane sunt tot mai multe si mai variate. Insa vara parca este mai mereu aglomerat la orice salon. Sunt mai multe evenimente, publicul isi face constant programari si mai ales cele pe ultima suta de metri. Vei constata ca a gasi loc liber pentru coafat, la o ora mai tarzie dintr-o dupa masa de sambata este o aventura curata. Si totusi, aceasta bataie pe locuri nu schimba regula jocului. Uneori alegi ce gasesti, doar pentru ca ai nevoie. Iata ca poti fi mai selectiv, daca alegi prin Stailer.

Stailer iti triaza optiunile si te ajuta astfel incat nici nu o sa te mai obosesti sa dai telefon pentru a te programa.

Pentru ei si ele

Ai tendinta de a crede ca numai femeile sunt mari fane ale serviciilor de hair and beauty? Poate ca ele isi aduna de multe ori rabdarea in a cauta acel salon unde stiu ca este stilistul mult cautat. Insa si barbatii sunt de multe ori pe aceeasi pagina. Moda zilelor noastre este spre exemplu cea a barbilor. De toate formele, tipurile, poate chiar si cele complicate, rasucite. Sa intretii o barba poate fi la fel de minutios ca si cand ai intretine o femeie. Si exista saloane specializate in acest sens.

Asadar, cauta locul potrivit nevoilor tale si nu te complica sa faci asta. Cam acesta este principiul dupa care functioneaza conceptul Stailer.

Contact: support@stailer.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *