Skip to main content
trai singur

Obisnuinte ale celor care traiesc singuri

Sunt total dezordonat. Acum nu mai este nimeni pe care sa-l invinuiesc de mizeria si de dezordinea din jur, de vreme ce eu sunt singurul locuitor al respectivei locuinte. Si, de asemenea, nici nu mai am pe cineva alaturi care sa imi scoata ochii ca fac mizerie si las lucruri aiurea, pentru ca sunt singur si pot face ceea ce imi doresc.

Acum am inteles in cele din urma ca urasc sa fac curatenie si chiar imi vine destul de greu sa pastrez lucrurile in ordine. Se pare ca sunt mai dezordonat decat as fi crezut, mai ales ca acum as avea timp suficient sa ma ocup si de curatenie si ordine.

Murmur si vorbesc de unul singur. Acesta este un lucru obisnuit cu cei mai multi dintre oameni si eu mereu am avut o inclinatie spre a vorbi singur sau de a nu fi ascultat de cei din jur. Insa, cand m-am mutat singur, acest obicei al meu s-a agravat si a devenit mult mai puternic.

Poate ca imi doresc sa umplu acel spatiu gol si sa acopar linistea absoluta, sau poate ca sunt pur si simplu paranoic. Insa, acum iau foarte in considerare ideea de a avea un animal de companie sau a-mi gasi dragostea.

Frigiderul meu este gol in mod constant. A trai cu un coleg de camera este mai usor in ideea ca exista tot timpul ceva de mancare prin frigider, chiar daca acea mancare nu-mi apartine. Si mereu am stiut ca nu voi muri de foame pana cand avea sa imi cumpar sau sa imi gatesc cate ceva.

Acum, ca am uitat sa imi aprovizionez frigiderul, acesta este mai tot timpul gol. Pe de alta parte, atunci cand cumpar mancare sunt perfect capabil ca voi manca doar eu din acea mancare. Un alt lucru esential pe care l-am invatat de cand am inceput sa traiesc singur a fost gatitul. Mancarea gata preparata si fast food-ul sunt niste mancaruri grozave, insa ar putea foarte tare sa imi strice sanatatea. De aceea am inceput sa planuiesc saptamanam sa fac ceva mancare sa am de pe o zi pe alta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *