Skip to main content

Pasi mai usori pentru a construi o prietenie

Trebuie sa recunoastem ca sunt momente cand am dori sa ne facem prieteni noi si nu prea stim cum. Exsista cativa pasi de care trebuie sa tii cont atunci cand vrei sa iti faci prieteni.

Primul si cel mai important lucru este sa petreci cat mai mult timp in preajma oamenilor. Incearca sa abordezi oamenii ca si cu i-ai cunoaste. Fii optimist, este un lucru important.

Inscriete la niste cursuri cu persoane de varste apropiate de varsta ta. De obicei daca gasesti oameni care au aceleasi interese ca si tine, poti lega mai usor prietenii. Si daca faci voluntariat cunosti oameni. chiar de toate varstele. Important este sa fii comunicativa si sociabila.

Zambeste mereu si mentine un contact vizual cu cei care vorbesti. In felul acesta dovedesti ca esti interesata si atenta la dicutie. O atitudine prietenoasa te ajuta mai ales daca vrei sa iti faci priteni noi. Incepe o conversatie bazata pe o tema simpla, schimbati pareri iar la final nu uita sa te prezinti.

Daca vezi ca persoana cu care ai vorbit este sociabila incearca sa propui o intalnire. La urma urmei nu ai nimic de pierdut. Incearca sa nu creezi presiune pentru o persoana, inca de la primele vorbe iti vei da seama daca doreste sa mai iasa cu tine.

Trebuie intai de toate sa fii un om de incredere, un prieten loial, un bun ascultator si confident. Pune accent pe calitatile tale. Daca esti o persoan cu un simt al umorului foarte dezvoltat atunci nu ezita si fa-i pe cei din jur sa rada.

Daca iti faci un nou prieten prezinta-l si celorlati priteni pe care ii ai. Este imp0rtant sa il integrezi si pe el in grupul tau. Va fi mult mai placut daca sunteti toti si cu siguranta va veti distra mai bine si mai copios.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *