Skip to main content

Pentru ce mai e bun Internetul, pe langa Facebook

Este bun pentru indragosteala

Acesta nu este un concept nou; facem acest lucru inca din timpuri stravechi(chiar daca nu cu succes intotdeauna), insa a ne gasi iubirea in mediul online a avut parte de un stigmat destul de discutat de ceva timp. Multa lume isi gaseste sufletul pereche si perechea potrivita folosindu-se doar de chat-ul pe forum-uri si in social media, inda merit insuficient ii este atribuit internetului ca si conduita de dragoste.

“Iubirea online” pentru multa lume inca consta in imagini cu diversi straini libidinosi si care se prezinta sub o cu totul alta imagine doar pentru a discuta si a-si provoca placere, insa lucrurile s-au schimbat radical in ultimii ani. Site-urile web de matrimoniale si-au spalat imaginile, le-a facut mai usor de reperat si de inregistrat de catre oameni educati si elocventi.

Unele asemenea site-uri solicita bani iar altele sunt gratis, insa toate sunt distractive daca le vei da o sansa, si tie la fel. Cu o imagine cinstita si reala a ta si cu un profil interesant si sincer, vei putea vorbi sau poate chiar te vei putea intalni cu cineva cu care de altfel nu te-ai fi intalnit in viata reala.

Ai putea sa vlogguiesti

Aceasta alternativa este putin problematica-fie iti place asa ceva, fie nu-insa ar trebui sa iei in considerare ca vlogging-ul face oamenii fericiti. Exista un deficit de platforme online gratis pentru ca oamenii sa incarce continut original, si va trebui sa investighezi singur asta pentru o constiinta linistita. Doar pe YouTube exista vloggeri si video bloggeri care chiar fac bani din insiruirea gandurilor proprii si a opiniilor pe internet.

Aceasta lista este doar o mostra si nu, nu iti sugeram sa devii noul Zmenta, insa daca ai ceva de spus si nu iti este frica sa iti dezvalui fata si vocea in spatiul online, in fata a mii de oameni straini, da-i vlogging-ului o sansa. Daca ai crescut in era in care se scriau jurnale de mana sau daca esti prea plictisit de postarile fara viata de pe Facebook, vei aprecia catarsisul vlogging-ului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *