Skip to main content
viata buna

Pentru o viata mai buna

Introdu in regimul tau de viata o alimentatie mai potrivita pentru ca este foarte important sa mananci sanatos pentru a fi sanatos. O minte sanatoasa intr-un corp sanatos si o gandire proaspata intr-un corp revigorat si plin de energie ar trebui sa fie decizul tau.

Salate si supe

Atunci cand te vei gandi la ce sa mai mananci data viitoare cand vei avea pofta sau iti va fi foame, ar fi indicat sa ai preparate o supa sau o salata sau sa le faci pe loc cu usurinta si sa le degusti imediat ce le-ai preparat. Este esential sa mananci alimente proaspete si sa te hidratezi in permanenta cu lichide si salate pline de vitamine si minerale.

Portii mai mici. Mese mai dese

Poate stii deja ca a manca mai des, dar mai putin este ok sau cat se poate de ok pentru oricine. Nu este indicat sa mancam foarte mult la o singura masa, ci mai degraba sa mancam mai putin, dar de mai multe ori pe zi. Cand mai simti pofta de altceva sau de gustari intre mese, este ok sa iei ceva fructe sau legume proaspete la tine, un iaurt, niste sucuri fara zahar si dulciuri bio ca sa iti potolesti pofta si foamea.

Consuma apa inainte de mese

Ca si cum ai dori ca sanatatea ta sa fie pe primul loc, asa ar trebui sa te gandesti si a bea apa in fiecare zi pentru ca tine de sanatatea ta. Dar a bea apa inainte de mese este mult mai benefic chiar si decat a bea apa in mod normal atunci cand simti nevoia.

Este primordial sa bem apa si cat mai multe lichide in fiecare zi, dar este si mai bine sa bem asa ceva inainte de mese. De asemenea, este cat mai bine sa bem apa cu lamaie cel putin dimineata si apoi pe timpul zilei daca ne place.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *