Skip to main content
prieteni liceu aproape

Prietenii din liceu, mereu aproape

Prietenii din liceu sunt cei mai grozavi prieteni cu care poti pastra legatura si care iti pot ramane alaturi toata viata, chiar daca uneori te-ai indoit de acest lucru. Acestia te cunosc exact din perioada cand erai turbulent, problematic si cu o infatisare mai ciudata (cine nu arata asa in liceu?) si totusi ti-au ramas alaturi.

Acestia iti sunt ca o familie extinsa, ca o a doua familie. Parintii tai ii cunosc de asemenea si ii trateaza ca pe proprii copii. Prietenii din liceu sunt raduele sau fratii pe care nu-i aveai. Daca nu ai avut o sora si ai crescut doar printre frati, atunci in cazul fetelor o prietena din liceu a devenit exact sora pierduta la nastere sau care nu a existat vreodata.

Pentru baieti, cativa prieteni de acelasi gen din liceu sunt exact fratii mai mari sau mai mici sau de aceeasi varsta pe care nu i-au avut niciodata sau care nu au fost vreodata alaturi de ei. Prietenii din liceu iti sunt surorile si fratii de suflet pe care nu i-ai avut vreodata si de pe alta mama. Si da, este atat de firesc sa te afisezi in propriile case in orice moment al zilei si fara nic un motiv anume.

In ei vei avea intotdeauna un sistem de suport solid. Acestia iti cunosc nebuniile si iti pot oferi o analiza nebunesc de obiectiva in egatura cu felul in care te simti pe moment. Chiar si atunci cand crezi ca ti-ai dat seama de ceva de unul singur, cateodata este nevoie de cineva care te cunoaste de ani buni sa te ajute sa te mentii sanatos mintal si sa treci cu bine printr-o criza.

Prietenii din liceu iti mentin valorile si ideile sub stricta verificare. O multitudine de lucruri se pot schimba dupa liceu si dupa facultate. De aceea este atat de important sa iti mentii prietenii cei mai buni alaturi ca sa-ti ancoreze valorile de care vrei sa te tii in viata.

One thought to “Prietenii din liceu, mereu aproape”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *