Skip to main content
lesbianism

Relatia intima cu o alta femeie

Pentru multa lume poate parea ca relatiile intime dintre femei sunt imorale si sut inca adeseori privite ca pe ceva tabu, insa lumea ar trebui sa se mai deschida la minte si sa ia si in considerare si faptul ca femeile ot fi cele mai grozave partenere de viata pentru alte femei, mai ceva decat barbatii. Acum nu exista lucru pe care sa il faca barbatii si pe care sa nu il poata face si femeile.

Femeile muncesc la fel ca barbatii, au salarii mari, posturi destul de bune in conducere, sofeaza la fel de bine si de atent ca barbatii si poate chiar pot fi si teribiliste. Pot face sex la fel de bine, ba chiar mai bine cu alte femei, deoarece fiind de acelasi gen, stiu exact unde si ce sa atinga si unde si ce sa sarute, dar i cat de tare sau de incet sa se miste.

Femeile pot fi barbatoase, mai maculine si fac chiar si mult sport la fel ca barbatii, dar de asemenea se antreneaza zi de si pot sa faca fata provocarilor din punct de vedere fizic si mai ales spiritual. Nu trebuie sa iti mai faci griji in legatura cu ideea ca poti aparea drept prostuta sau prea jucausa in fata partenerului de viata. Femeile se inteleg unele pe celelelate, sunt mult mai empatice si stiu cum sa puna accentul pe partile amuzante.

Binenteles ca nu totul este roz nici macar in lumea lor, a femeilor. Complicatii exista, temeri si faze mai rele, insa sentimentele de bine troneaza si iubirea este cea care invinge mereu. Intimitatea si intelegerea, prietenia si sexul sunt cele mai bune lucruri intr-o astfel de relatie. Sinceritatea, fidelitatea, apropierea sufleteasca si caldura sunt elementele definitorii ale unei relatii de lesbianism.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *