Skip to main content
Samsung

Samsung Galaxy Grand 3 nu are mari ambitii

Este suficient de safe de spus ca pana si un observator care nu are de-a face cu tehnologia, isi da seama ca industria smartphone-urilor este intr-o contina crestere. Telefoanele inteligente cu display mare se redimensioneaza pana la 6 inch se gasesc cu greu in afara normelor din ziua de azi si aceste asa zise “telefonoblete” devin din ce in ce mai la moda cu fiecare zi care trece. In acelasi timp, nu oricine isi doreste sa cheltuieasca aproape 700 de $ sau mai mult tocmai pentru a obtine niste dispozitive mult mai mari.

In cazul acesta, ofertele mult mai permisibile ca ZTE Grand  X Max pot intra in ecuatie si este o piata pe care Samsung continua sa o abordeze cu noile actualizari si cu lansarea noului Galaxy Grand 3. Asa cum ii suna si numele, Galaxy Grand 3 va calca pe urmele batatorite ale predecesorului sau, apt-numitul Galaxy Grand 2.

Potrivit cu rapoartele de pe MobileBurn, Samsung Galaxy Grand 3 ar trebui sa fie anuntat in curand si a fost anuntat in mod original in luna decembrie. Un teaser pentru smartphone-ul cu ecran de mare dimensiuni a aparut acum pe Internet, sustinand ca este cel mai mare telefon eistent vreodata si ca va aparea in curand. Acest lucru ar trebui sa fie in rand cu lansarea Grand 2, care a inceput sa fie transportat recent in jumatatea anului trecut.

Acestea sunt vestile bune. Partea proasta este ca Samsung nu pare sa fie prea ambitios in legatura cu lansarea Galaxy Grand 3 si se speculeaza ca va descoperi o trasatura decidenta care ar fi putut apartine la fel de bine si unui model din 2014 sau posibil unui dispozitiv din anul 2013. De vreme ce are un display  destul de mare, dar nu urias, de 5,25 inch, are doar 720p ca rezolutie. Compara acest lucru cu modelele noi care au rezolutii de cate 1080p  sau chiar 2K.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *