Skip to main content
masaj erotic

Scopul unui good old erotic massage

Terapia prin masajul senzual, erotic, nu este folosita doar pentru scopuri sexuale si nu trebuie sa stea drept o parte a preludiului dinaintea actului sexual in sine, desi poate tine si de aceste lucruri. Intentia reala a terapiei prin masaj erotic senzual  este de a relaxa in prima instanta, de a deschide simturile celui caruia i se face masajul si de a trai niveluri intense de placere in relatia de cuplu in general, inclusiv in relatiile intime.

Intimitatea nu tine numai de sex, ci mai degraba tine de a-l simti pe celalalt de langa tine la cele mai adanci stari emotionale si senzitive. Aceste masaje erotice nu se fac doar in cadrul unui cuplu, ci un good erotic massage se face mai ales in cadrul unui salon de masaj care se ocupa special cu asa ceva, eliberand tensiunea si oferind cele mai intense si tari senzatii pe care le-ar putea trai cineva in afara relatiei de cuplu.

In functie de persoana pe care o vei intreba si de unde anume locuiesti, vei putea auzi sau citi si despre alte forme si termeni pentru masajul erotic, denumit in engleza “the good old erotic massage”. Unele dintre aceste nume care se poate sa va para cunoscute in inrudite cu termenul de masaj erotic pot include si masajul senzual, masajul tantric si masajul senzorial, cu toate ca procesul este in mod general  acelasi indiferent cum i-ai spune.

Aceasta forma de masaj este acea forma care poate fi utilizata ca sa iti cresti cu adevarat performantele sexuale, cand vine vorba despre statutul intr-o relatie de dragoste. Terapia prin masaj senzual are cam aceleasi efecte de relaxare, emotionale si fizice asupra sanatatii asa cum se intampla si in cazul masajului obisnuit practicat la saloanele de masaj de relaxare.

Si totusi, marea diferenta consta in faptul ca aceasta forma de masaj este axata pe zonele erogene ale corpului, acestea nefiind zonele spre care se indreapta atentia in cadrul masajului normal. Cu toate ca nu trebuie sa duca de fiecare data la sex, terapia prin masajul senzual sau erotic  este folosita de cele mai multe ori ca sa apara excitarea dintre doua persoane. Acesta poate fi folosit de asemenea si ca preludiu si poate fi incorporat in actul de dragoste dintre persoanele care formeaza un cuplu.

Chiar daca masajul erotic a aparut si ca afacere si exista tot felul de servicii de masaj erotic in cadrul saloanelor de masaj din toata lumea, aceasta practica senzuala este probabil aparuta pentru prima data in cuplu, in intimitatea locuintei si a dormitorului cuplurilor care isi doreau mai mult de la viata lor sexuala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *