Skip to main content

Semne care iti arata ca nu esti implicata in relatia potrivita

Nu tot timpul o relatie este perfecta. Sunt niste lucruri care pur si simplu nu merg. Cateva semne ar trebui sa iti dea de gandit daca esti implicata in relatia potrivita.

In primul rand daca sunteti in acelasi staiu cu siguranta unul din voi nu isi doreste sa avanseze. Daca nu vorbiti niciodata despre viitor si planurile voastre atunci nu mai are rost sa continuati. Planurile de viitor pastreaza o relatie fericita si echilibrata.

Daca el se mai intalneste cu alte fete si tu cu alti baieti cu siguranta nu este o relatie de viitor. Daca tu simti nevoia sa mai iesi cu un baiat inseamna ca totusi realizezi ca baiatul cu care esti intr-o relatie nu e tocmai cel potrivit.

Daca aveti in comun doar sexul inseamna ca relatia asta voastra se bazeaza strict pe asta. Mai degraba ati fi genul “prieteni cu beneficii” decat sa va complicati viata amandoi.

Un alt lucru care iti arata ca nu esti implicata in relatia potrivita este acela ca petrceti foarte putin timp impreuna. Fie ca tu sau el va dedicati mai mult prietenilor, locului de munca este un efect negativ al relatiei.

Daca nu l-ai prezentat prietenilor tai sau el nu a facut acest lucru inseamna ca nu doriti niciunul o relatie seriosa. Asta arata ca va este rusine cu partenerul/partenera, iar acest lucru dovedeste ca nu prea il implici in viitorul tau.

De asemenea daca stati numai in casa daca nu te scoate nicaieri si asta ar trebui sa iti dea de gandit.

Daca ti-a spus ca el nu este genul de barbat care sa se casatoreasca pentru tine ar putea parea o bariera serioasa in cazul unei relatii serioase. Si daca comportamentul vostru da de gandit in sensul ca va comportati ca si cum nu ati avea o relatie, nu e un lucru prea bun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *