Skip to main content

Site-uri de ajutor

TinEye

TinEye este o unealta de cautare Reverse Image care este la fel de precisa ca si unealta de cautare Reverse Image de la Google. Opus Google, TinEye asigura un set de interfete pentru programarea de aplicatii care poate fi folosita in scopuri personale si profesionale, ceea ce o face foarte folositoare pentru utilizatori.

Fax Zero

Fax Zero iti permite sa trimiti faxuri catre Statele Unite ale Americii si Canada, in mod gratuit. Pe langa asta, iti permite sa trimit faxuri si in tari din afara Americii de Nord pentru un anumit pret.

Snopes

Crezi ca unghiile si parul continua sa creasca si dupa moarte? De ce nu cauti raspunsul la asemenea intrebari, si la multe altele, la fel ca si chestii legate de folclor urban, pe Scopes?

Stickk

Este dificil pentru tine sa te tii de anumite idealuri? Daca da, lasa acest site sa te ajute sa iti atingi idealurile de mult stabilite. Se va face uz de contracte de angajament pentru a te imputernici sa-ti schimbi viata in mai bine.

Boxoh

Acest site poate urmari statusul oricarui pachet expediat pe Google Maps.

PicMonkey

Acest site este un editor online de fotografii, care iti permite sa isi retusezi imaginile. De asemenea, poti aplica diferite efecte, fonturi, si design-uri fotografiilor tale. Este o unealta perfecta pentru a crea pin-uri pe Pinterest si de asemenea cover-uri excelente pentru Facebook.

Trello

Trello este o unealta online grozava pentru organizarea a absolut orice utilizand carduri de stil Kanban. Asigura o metoda de cea mai mare performanta vizuala pentru Online Collaboration, si este o unealta simpla si gratuita pentru Task and Project Management.

Short Reckonings

Short Reckonings este o unealta online care te ajuta sa tii socoteala cheltuielilor. Este foarte simplu si usor de folosit, si iti permite sa iti introduci cheltuielile cu un numar foarte mic de click-uri. O interfata clara, fara reclame se adauga farmecului acestui simplu site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *