Skip to main content
skidiving

Sky diving

Daca esti un amator de sporturi extreme, atunci ar trebui sa incerci sky diving-ul, un sport care iti va trezi toate simturile, si vei simti cum adrenalina iti va curge prin tot corpul, asa cum iti invadeaza veninul unei reptile periculoase.

Sunt multe companii care iti ofera aceasta posbilitate, si preturile sunt destul de acceptabile incepand de la 150 de Euro si urca pana la 250 de Euro, in fuctie de serviciile pe care ti le ofera compania, pachetele pot include, filmarea in HD, realizarea de fotografii, editarea materialului video filmat, postarea video-ului pe Youtube, inscriptionarea acestuia pe DVD, si multe altele.

Odata ce te vei urca in avion, este deja prea tarziu pentru a mai da inapoi de la aceasta aventura. Ar trebui sa te pregatesti psihic pentru socul care il vei suferi in momentul in care usa avionului se deschide si vei privi spre pamant. In momentul in care sari si parasesti avionul, vei fi in stare de soc, nu vei sti cum sa reactionezi. si pret de cateva secunde esti in incapacitate de a actiona.  De obicei inaltimea de la care se sare este de peste 4000 de metri altitudine, si te vei indrepta spre sol la o viteza de aproximativ 200 km/h. Poti sari singur sau in tandem cu un instructor. Dupa ce treci de starea de soc ( in caz ca sari pentru prima data) vei putea efectua tot felul de miscari, cu toate ca prima ta experienta de acest fel se va rezuma la simpa cadere in gol, fiind prea uluit de senzatia incredibila. Caderea libera dureaza in general un minut, urmata de 5 minute de zbor cu parasuta pana cand vei atinge pamantul, si cu toate ca nu esti in contact cu o suprafata sigura pe care sa poti pasi, vei ajunge la concluzi ca pamantul ti-a lipsit.

In Romania poti practica acest sport in orase precum Cluj, Sibiu, Suceava, Brasov, Iasi, Constanta sau in Bucuresti.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *