Skip to main content
outlast_3

Top 10 jocuri horror pe care trebuie sa le joci – 1

Daca esti un gamer, probabil ca ai auzit de aceste titluri si vei fi tentat sa joci macar un joc din cele ce le vom enumera. Chiar daca esti nu fan al jocurilor horror, merita sa le incerci macar pentru cateva minute pana la prima sperietura serioasa. Daca esti genul de persoana care prefera sa joace la miez de noapte cu un set de casti performante un joc care iti va da tarcoale pentru cateva zile, mai mult ca sigur ca vei fi un gamer multumit.

Unele din aceste jocuri sunt deja aparute, si pot fi achizitionate, restul urmand a fi lansate mai tarziu in acest an, sau anul viitor in prima parte a acestuia.

Amnesia- A Machine for Pigs (Frictional Games)- PC, Mac, Linux

Acest nou joc, de la creatorii psihopati care ne-au adus deja titluri precum Amnesia: The Dark Descent, pare a fi destul de promitator. Desi jocul se va desfasura in acelasi cadru terifiant, prezinta o serie de schimbari in ceea ce priveste modul in care reactioneaza inamicii AI precum si schimbari ale mediului incojurator, lucruri ce par ca vor multumi fanii jocului, si eventualii noi jucatori.

Slender: The Arrival (Blue Isle Studios)- PC, Mac

Fiind unul din putinele jocuri care este deja lansat din aceasta lista, cei de la Blue Isle, au imbunatatit starea de anxietate la care erai supus in Slender: The Eight Pages si ne ofera un joc intreg impartit in 5 capitole infricosatoare. Cu toate acestea, asta nu inseamna ca vei avea alte lucruri la dispozitie pe langa capacitatea ta de a fugi si o lanterna amarata. Daca esti genul care adora jocurile de genul horror survival, probabil ca acest joc iti va fi pe plac, si vei petrece ore bune in fata monitorului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *