Skip to main content
Outlast

Top 10 jocuri horror pe care trebuie sa le joci – 2

The Evil Within (Bethesda)- PC, PS3, PS4, XBOX 360

Ultima creatie a celor de la Bethesda, realizata in colaborare cu Shinji Mikami, responsabil petru seria Resident Evil, The Evil Within este unul din cele mai anticipate jocuri horror si este asteptat sa fie lansat mai tarziu in acest an. Mikami se pare ca se intoarce la stilul care l-a consacrat, stilul pe care l-am regasit in primele jocuri din seria Resident Evil, ultimile apiritii ale francizei lasand de dorit in privinta elementului horror pe care il transmiteau jucatorului. Spre deosebire de Resident Evil unde esti un detectiv care are la dispozitie un intreg arsenal pentru a face inamicii una cu pamantul, The Evil Within se va baza pe un sestem care iti va da libertatea de a amplasa capcane si de a-ti folosi mediul incojurator pentru infringerea inamicilor.

Outlast (Red Barrels)- PC

Cei de la Red Barrels, au spus ca au folosit Amnesia drept insipratie pentru jocul lor Outlast, un first person care se bazeaza in mod primordial pe capacitatea de a fi nevazut, si te pune in postura unui jurnalist independent, care are in arsenal doar o camera video. Outlast face ce ar trebui sa faca un joc horros, te pune intr-un mediu intunecat si terifiant si te face sa te simti neputincios.

Asylum (Senscape)- PC, Mac, Linux

Jocul care a pornit de pe celebrul site Kickstarter, Asylum este un adventure psihologic, actiunea desfasurandu-se intr-un spital de nebuni ce este infestat de ghouli. Jucatorul va avea de navigat pe coridoarele pline de creaturi infricosatoare. Grafica acestui joc pare a fi una impresionanta, asa ca nu vor fi probleme in acest domeniu. Din pacate, nu avem inca prea multe detalii cu privire la Asylum, puteti insa sa incercat demo-ul pe care il au dispobil pe site.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *