Skip to main content
RoutineBanner_04

Top 10 jocuri horror pe care trebuie sa le joci – 3

Dreadout (Digital Happiness)- PC, Mac, Linux

Un alt joc ce are ca inspiratie Fatal Frame, jocul care a facut furori in randul adolescentilor datorita gadget-uri drept instrumente pentru capturarea fantomelor. Ceea ce face ca Dreadout sa se diferentieze de restul jocurilor de acest fel este aerul indonezian si vanatoarea de inimici mitici. Poti incerca demo-ul acestora in caz ca nu ai rabdare pana cand jocul va fi lansat.

Memory of a Broken Dimension (XRA)- PC, Mac

Memory of a Broken Dimension, este un joc ce iti va pune toate simturile pe ace, avand o atmosfera creata de Ezra Hansen-White. Desi momentan ne putem bucura de un demo, jocul va fi disponibil gratuit si este unul ce vine cu multe recomandari. O lume neorganizata si dezorientata par a alcatui un alt tip de joc horror.

Until Dawn (Sony Computer Entertainment) PS3

Fanii jocurilor horror sangeroase, vor fi multumiti de acest titlu. Adolescenti care se trezesc in mijlocul padurilor ce se intalnesc cu tot felul de criminali. O poveste cu care ne-am obisnuit deja, dar va fi un joc pe care il vei putea juca cu placere alaturi de prieteni.

Routine (Lunar Software)- PC

Un joc ce va veni doar pe PC, Routine anunta a fi ceva diferit, un joc ce doreste sa inspire un anumit tip de frica, departe de frica de mostri, fantome si criminali. Aceasta frica va fi inspirata jucatorului in timp ce acesta este pe o statie spatiala abandonata pe luna, unde va trebui sa afle ce s-a intamplat cu echipajul care actiona pe statia spatiala. Ceea ce atrage atentia pe langa grafica exceptionala a jocului, este un lucru mic numit “perma death” care presupune ca nu vei avea la dispozitie heath pack-uri, alte vieti, si in consecinta, daca se intampla sa mori pe parcursul jocului, vei fi nevoit sa-l iei de la capat, lucru ce pare a intensifica tensiunea.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *