Skip to main content

Trenduri noi in fitness

Daca esti in cautare de ceva nou si caprivant in lumea fitnessului, atunci s-ar putea sa ai noroc, nu se duce lipsa de trenduri din fitness si acestea pot schimba cu adevarat felul in care arati. Dat fiind numarul de noi tipuri de exercitii de fitness care exista undeva acolo in lumea sportului, plictiseala nu mai este o scuza pentru a evita sa faci exercitii pentru intretinerea corpului tau.

De fapt,  datorita gandirii creative in ceea ce priveste partea profesionistilor din fitness, tu te vei putea lega de un anumit tip de exercitii fizice si de un program de fitness care sa se potriveasca exact cu stilul tau de a te misca si cu preferintele tale muzicale. Unele dintre aceste programe sunt distractive si amuzante si unele sunt chiar ciudate. Din fericire, multe dintre acestea sunt foarte eficiente.

Daca gandul de a face sport te inspaimanteaza pentru ca stii ca va dura o gramada de timp si vei transpira sau alte cele, este timpul sa te mai gandesti o data si sa dai o sansa fitnessului sa intre in viata ta. Uite cateva trenduri foarte la moda in fitness si incearca-le pe cat se poate.

Pound. Un antrenament foarte intens de cardio, Pound, combina imbinatiile revigorante de cardio cu betele de batut in tobe special create pentru acest tip de sport. Acest format de grup de fitness isi face destul de repede cale libera in cadrul salii de gimnastica  in cadrul Statelor Unite. Acum nu stiu cat de mult va dura sa ajunga si la noi, in Romania.

Participantii urmeaza sfaturile instructorului de a-si face drum in acdrul acestui antrenament, batand odata cu ritmul si arzand in acelasi timp un numar impresionant de calorii. O asemenea ora dureaza in jur de 45 de minute si este foarte adecvata pentru toate nivelurile de pasionati de fitness. Nu este necesara de asemenea nici un fel de experienta in a sti sa bati la tobe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *