Skip to main content
Stailer

Vezi care sunt serviciile de înfrumusețare disponibile pe Stailer

Programarea la salon se poate face acum mult mai simplu și mai ușor, de oriunde te-ai afla! Nu mai trebuie să mergi să discuți cu stilistul, nu trebuie să vorbești la telefon și nici să cauți persoanele care au mai fost acolo pentru a le afla părerile. Toate acestea se pot face online, din confortul propriei case, din magazin, dintr-un alt oraș sau de la birou.

Vezi care sunt serviciile de înfrumusețare disponibile pe Stailer

Site-ul stailer.ro dispune de o mulțime de saloane de înfrumusețare și stiliști din București, Timișoara, Iași, Cluj și Oradea. În aceste zone te poți programa cu doar câteva click-uri, fără să fie necesar să vorbești la telefon sau să te deplasezi la salon. Tot ce mai trebuie să faci după ce ai făcut programarea, este să o onorezi.

Caută saloanele potrivite și citește părerile altor clienți! Recenziile sunt afișate la fiecare salon sau stilist. Poți consulta părerile celor care au beneficiat deja de un serviciu, alături de prețurile pentru ceea ce ai nevoie. Vezi salonul Breathless House și programează-te din timp la un moment de răsfăț!

Avantajele acestei platforme online cu saloane de înfrumusețare includ și posibilitatea de a programa o altă persoană. Dacă cineva apropiat nu are timp să meargă la salon și îi cunoști preferințele, cât și serviciile de care are nevoie, o poți programa online. Specifică numărul său de telefon, iar după ce s-a efectuat rezervarea, acesta va primi un mesaj ce conține confirmarea. Pentru a o putea programa, vezi care sunt serviciile de înfrumusețare disponibile pe Stailer.

Tunsul sau coafatul nu sunt singurele servicii la care poți apela. În cadrul platformei ai posibilitatea de a căuta saloanele care ofera servicii de pensat in Timisoara, tratamente pentru păr în București, saloanele de manichiură și pedichiură din Oradea, coafat în Iași sau epilare în Cluj Napoca. Serviciile disponibile se regăsesc în toate orașele, iar acestea pot fi prestate de către un salon sau de către un specialist pentru fiecare în parte.

Programează-te împreună cu cea mai bună prietenă și bucurați-vă de puțin răsfăț!

Masajul de relaxare sau cel anticelulitic sunt la mare căutare. Poți face o vizită la salon cu cea mai bună prietenă, să beneficiați de servicii de cosmetică și masaj, iar mai apoi de un tratament intens pentru regenerarea părului. Nu uitați că vopsitul părului acasă îl poate deteriora, cel mai indicat fiind programarea la un specialist!

Stailer îți permite să economisești timp, iar dacă ești stilist să îți gestionezi mai simplu programările. Agendele pot fi uneori de negăsit, dar cu ajutorul platformei stailer.ro poți uita de ele! Clienții tăi vor fi încântați să ofere recenzii despre serviciile pe care le prestezi, iar cei noi se pot orienta după ele mult mai ușor. Profitul poate crește în scurt timp, dacă alegi să îți înscrii afacerea pe site.

Vezi care sunt serviciile de înfrumusețare disponibile pe Stailer și alege-l pe cel dorit de tine! Consultă secțiunea de întrebări frecvente pentru a afla mai multe sau discută cu unul dintre operatori pe live chat sau prin e-mail la support@stailer.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *