Skip to main content
mobilare apartament mic

Mobilarea unei locuinte mici

Chiar daca mobilarea unei locuinte mai mici, cum ar fi o garsoniera sau un apartament de dimensiuni reduse, ti se pare un chin sau o adevarata provocare, nu trebuie sa fie chiar asa pentru ca solutii exista pentru orice tip de locuinta, si mobila sau elemente de decor exista pentru tot felul de incaperi, mai mici sau mai mari, ce se doresc a fi facute locuibile. Asadar, cum sa iti amenajezi si mobilezi apartamentul mic? In cele ce urmeaza.

Foloseste mobila mare

Una dintre cele mai mari greseli pe care le fac majoritatea oamenilor in timp ce mobileaza o locuinta mica este alegerea micilor piese de mobilier. Vei fi surprins sa afli ca niste piese mai mari de mobila iti vor mari vizual camerele. Si totusi ar trebui sa mentii un echilibru si sa nu selectezi doar mobila mare pentru apartamentul tau.

De exemplu, ar fi idee draguta sa cumperi o canapea mare care poate fi combinata foarte simplu cu o mica masa pentru sufragerie. Te sfatuiesc sa-ti masori locuinta inainte de a merge la cumparaturi de mobila, In acest fel, vei fi capabil sa cumperi mobilier care sa se potriveasca casei tale.

Stocare inteligenta

Atunci cand ai de-a face cu un apartament micut, spatiul de stocare este cel mai important detaliu pe care ar trebui sa il ai in minte. Poate ca este un numar mare de piese de mobilier in casa ta care sunt inutile si nu atat de practice si pe care nu le folosesti niciodata. Asadar, ar fi mai bine sa-ti eliberezi camerele si sa faci mai mult spatiu pentru lucrurile care sunt cu adevarat importante.

Este o decizie perfecta sa ai o piesa de mobilier pe care sa o folosesti ca magazie. De exemplu, poti manca la birou si iti poti tine si lucrurile acolo la fel de bine. Mai mult de atat, cutiile de depozitare si rafturile pot fi o optiiune excelenta pentru cartile tale si alte lucruri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *